Καλωσηρθατε στο Recode!

PCB Rework, Τι είναι?

Ο μητρικές πλακέτες των συσκευών που χρησιμοποιούμε καθημερινά είναι υπερβολικά περίπλοκες κατασκευές που αποτελούνται απο εκατοντάδες μικροεξαρτήματα. Τι γίνεται όμως όταν ένα απο αυτά τα μικροεξαρτήματα δεν λειτουργεί σωστά?

Η εύρεση του προβλήματος στην λειτουργία μιας μητρικής είναι υπερβολικά δύσκολη εργασία που απαίτει πείρα, εξειδικεύμενες γνώσεις μικροηλεκτρονικής και πολλα και ακριβά εργαλεία οπως παλμογράφους,μικροσκόπια, πολύμετρα και σταθμούς επισκευής.Εμείς στο Recode έχουμε επενδύσει σε τέτοια εργαλεία και έχουμε ξοδέψει εκατοντάδες ώρες σε εκπαίδευση ώστε να μπορόυμε να σας προσφέρουμε αξιόπιστες επισκευές.

BGA Reballing

Η διαδικασία του reballing περιλαμβάνει την αποκόλληση ενώς chip απο την μητρική πλακέτα και ή αντικατάσταση των επαφών που ενώνουν το chip με την μητρική. Συνήθως τα προβληματικά chip εντοπίζονται σε κάρτες γραφικών και chipset και επισκευάζονται αξιόπιστα με την μέθοδο του reballing.

Ποιό συγκερκριμένα, επισκευή κάρτας γραφικών:

Συνήθως το πρόβλημα στην κάρτα γραφικών εντοπίζεται στις ενώσεις που χρησιμοποεί η κάρτα γραφικών για να επικοινωνεί με την μητρικη. Σε αυτην την περιπτωση επισκευάζουμε την καρτα γραφικών με τη μέθοδο του reballing. Στη περίπτωση που το πρόβλημα βρίσκεται εσωτερικά στo chip της κάρτας γραφικών τότε προχωράμε σε αντικατάσταση του chip με καινούριο.

Οι επισκευές αυτές ακούγονται απλές αλλά ειναι πολύ περίπλοκες και απαίτουν εξειδικευμένο εξοπλισμό και εμείς χρησιμοποιούμε τον καλύτερο!

Finetech Fineplacer Core+

Αυτοματοποιημένο σύστημα αντικατάστασης προβληματικών chip

Η αντικατάσταση ενός ολοκληρωμένου κυκλώματος πάνω απο την μητρική πλακέτα ειναί κάτι υπερβολικά δύσκολο για το ανθρώπινο χέρι. Τις περισσότερες φορές που κάποιος επιχειρεί κάτι τέτοιο η βλάβη στην μητρική γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Εκεί λοιπόν επεμβένουμε εμείς!

Τι μπορούμε να κάνουμε?

Το Fineplace Core+ είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο ρομποτικό σύστημα που μπορεί να αντικαταστασήσει προβληματικά chip οπως για παράδειγμα την καρτα γραφικών ή το κεντρικό chipset της μητρικής. Χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου χεριού η διαδικασία γίνεται πληρως αξιόπιστα και με ακρίβεια μικρόμετρου!

  • Πλήρως Αυτοματοποιημένη διαδικασία
  • Θερμικά προφιλ προσαρμοσμένα για τον κάθε τύπο chip
  • Ρομποτικός βραχίονας για την τοποθέτηση του chip
  • IPC CERTIFIED
  • JEDEC CERTIFIED
  • Ακρίβεια 25 μικρόμετρων

Έχετε κατάστημα επισκευών?

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε τιμές χονδρικής απο την υπηρεσία Business 2 Business

Top